014205‑AnomArch‑52‑57‑44024205‑AnomArch‑52‑57‑44034205‑AnomArch‑52‑57‑44044205‑AnomArch‑52‑57‑44054205‑AnomArch‑52‑57‑44064205‑AnomArch‑52‑57‑44074205‑AnomArch‑52‑57‑44084205‑AnomArch‑52‑57‑44094205‑AnomArch‑52‑57‑44104205‑AnomArch‑52‑57‑44114205‑AnomArch‑52‑57‑44124205‑AnomArch‑52‑57‑44134205‑AnomArch‑52‑57‑444205‑AnomArch‑73‑63‑70

← ÎNAPOI

-???--?rimul SCP mi-a fost atribuit de când Dr.Mark m-a angajat. Mi-am petrecut ultimele trei luni uitându-mă prin baza de date, încercând să simt alte intrări.

Am menționat cât de mult rahat înfricoșător este aici?

Și apoi există rahat ciudat ca un borcan mason care face insecte vorbesc spaniola...

Fără glumă.

Oricum, timp pentru a scrie acest lucru. Această intrare este va fi dopest pe la fundație. Privește!

SCP-4205-DRAFT-01

Creat De: Cercetător Junior Wade Dalitz Statutul: Prezentat pentru reexaminare
Postul #: SCP-4205 Clasa Obiect: Safe Nivel de amenințare:

Proceduri Speciale De Izolare: Din cauza naturii imateriale și a descoperirii relativ recente a SCP-4205, nu s-au descoperit metode care să conțină pcs-4205. Observarea SCP-4205 urmează să fie imediat raportată supervizorului site-ului, precum și cercetătorului Junior Wade Dalitz. Toate înregistrările video ale SCP-4205 pot fi salvate arhivei specificate în baza de date a Fundația [[dbs-4205]].

Descriere: SCP-4205 este o pereche de ochi de culoarea chihlimbarului, care apare în principal în geamul translucid sau semi-translucid al oricărei structuri asemănătoare ferestrei. În cele mai multe cazuri, când un individ afectat vede acești ochi, moartea creierului va avea loc destul de rapid. Acest lucru a fost observat în majoritatea cazurilor, cu o singură excepție până în prezent. Un aspect neobișnuit al victimelor decedate este că activitatea cerebrală postmortem obișnuită încetează într-un mod mult mai rapid decât se observă de obicei într-o moarte naturală.

SCP-4205 a fost descoperit la 11 decembrie 1992 de cercetătorul Junior Wade Dalitz când a observat SCP-4205 apărând în interiorul sticlei întărite între camera de observație și camera de interogare F99. Mai târziu, el a cerut supraveghetorul site-ului, Dr. Mark Forsyth pentru a revizui imagini de supraveghere a camerei de observație în care SCP-4205 a fost observat în cadrul video, de asemenea. După alte revizuiri ale filmărilor de supraveghere din ultimii doi ani, alte șase evenimente ale SCP-4205 au fost descoperite. Acestea sunt următoarele:

/* Colecta eveniment și locul aici */

Sunt necesare cercetări suplimentare în domeniul SCP-4205 și au fost aprobate de Dr. Mark Forsyth cu Cercetător Junior Wade Dalitz ca lider.

Statutul Revizuirii: NEGAT Notes: Dalitz, acest lucru este neglijent. Clasele de obiecte se bazează pe ușurința de izolare, nu pericol. Și ce naiba e nivelul amenințării? Ai inventat asta? Sunt atât de multe erori aici. Voi veni la biroul tău și voi asista personal. Nu mai ești la universitate. Trebuie să te descurci mai bine.

De asemenea, ai lăsat o parte dintr-un jurnal sau ceva în partea de sus a fișierului. "Nu te-am angajat". Ai dovedit că ai potențial. Acum trăiește până la ea. —MF

> -- următorul fișier --

← ÎNAPOI

← ÎNAPOI

SCP-4205-DRAFT-01bs

Creat De: Cercetător Junior Fucking Awful Statutul: În Așteptarea Supunerii
Postul #: 80085 Clasa Obiect: Prostii Nivel de amenințare: În Propriul Meu Fund

Proceduri Speciale De Izolare: Sunt doar niște ochi. Ucide oameni. Dar nu și eu. Norocul meu!

Statutul Revizuirii: Nu A Trimis

> -- următorul fișier --

← ÎNAPOI

← ÎNAPOI

4a 52 4e 4c 2d 57 44

JRNL-WD-121192

Salut, Tată. Am avut o zi de rahat la muncă azi. Spre surprinderea nimănui.

Am înțeles. E prima dată când documentez un plan de acțiune. Se așteaptă la greșeli, nu? Nu stiu ce e in neregula cu mine, am stiut inventarea unor "nivel de amenintare" rahat a fost un rahat. Am vrut doar să încerc ceva nou.

Ar fi trebuit să știu mai bine.

Aproape că am avut un atac cerebral când aproape I-am trimis a doua ciornă lui Mark. Aș fi incredibil de concediată dacă aș face-o. Nici măcar Mark n-ar putea ierta asta. Ani de colegiu care se ocupă cu gunoiul meu, dacă nu s-a săturat până acum... probabil nu va fi niciodată. Probabil că m-ar retrograda la stagiara neplătită și m-ar pune să mă plimb prin clasa D până când unul din ei mă va înjunghia.

O să fac o listă cu articolele pe care mi-a spus să le editez... Le voi repara mâine:

 • Schimbă pe Keter
 • Scoate-mi prostia de Nivel de amenințare (cuvintele mele, nu ale lui)
 • Scoate-mi numele din procedurile de izolare.
 • Adaugă evenimente și nu trimite un proiect fără a fi complet (cuvintele sale, nu a mea)
 • Tonul general corect

Nimic din universitate nu m-a pregătit pentru fundație. Chimia analitică nu m-a învățat să testez ochi strălucitori în sticlă care omoară oameni... Nici măcar nu știu ce voi face în continuare.

Trebuie să-mi dau seama, nu-l pot dezamăgi pe Dr.Mark după tot ce a făcut pentru mine.

Vorbim mâine.

> -- următorul fișier --

← ÎNAPOI

← ÎNAPOI

SCP-4205-DRAFT-02

Creat De: Cercetător Junior Wade Dalitz Statutul: În Așteptarea Supunerii
Version Compare:
SCP-4205-DRAFT-01::SCP-4205-DRAFT-02

Postul #: SCP-4205 Clasa Obiect: Keter

Proceduri Speciale De Izolare: Datorită naturii imateriale și a descoperirii relativ recente a SCP-4205, nu s-au descoperit metode care să conțină SCP-4205. Toate observarea SCP-4205 urmează să fie raportate la site-ul Fundației de plumb imediat după descoperire. Orice victimă decedată trebuie dusă la medicul legist pentru a face o autopsie. Până la noi ordine, toate camerele care conțin foi subțiri de material translucid utilizate pentru a privi între două spații distincte sunt pentru a menține un stabilizator experimental Lang-Scranton în interior, în scopul de a contracara anomalia.1Footnote 1: Trebuie să-l contactez pe Dr.Scranton... Am auzit despre aceste lucruri, dar s-ar putea să nu fie gata... Mark vorbea despre ei zilele trecute, spunea că sună promițător. La naiba, o las înăuntru. Additionally, all rooms must be occupied with no less than two individuals at all times.

Descriere: SCP-4205 este un fără trup pereche de culoarea chihlimbarului globuri care seamănă cu ochii umanoizi care apar în principal în geamul translucid sau semirecvent al oricărei structuri asemănătoare ferestrei. Când persoanele afectate văd ochii moartea creierului va avea loc aproape instantaneu. 2Footnote 2: Trebuie să-i cer lui Jules să revizuiască filmul și să găsească o oră exactă. Sunt sigur că Mark nu va accepta ceva atât de vag. Până în prezent, doar un singur caz cunoscut nu a dus la moarte. SCP-4205 a apărut doar în fața indivizilor care ocupă în prezent doar un spațiu.

În timpul încercărilor de resuscitare a victimelor, s-a observat că activitatea cerebrală încetează într-un mod mult mai rapid decât se observă de obicei la o moarte naturală. În timpul autopsiei, funcțiile corporale ale victimelor par a fi complet nevătămate. Cu toate acestea, creierul este dovedit a avea leziuni nervoase extinse axat în principal pe amigdala, hipocampus, lobul temporal medial, și lobul occipital. Deși, toate părțile creierului afișat o formă de daune similare într-o formă de șoc electric sau traumatisme craniene.

Descoperirea inițială a SCP-4205 a avut loc pe 11 decembrie 1992 când Cercetător Junior Wade Dalitz observate SCP-4205 care apare în interiorul ranforsat poli (metacrilat de metil) între Camera de observație în camera de interogare F99. La revizuirea securității imagini de observare cameră, S-a observat SCP-4205. on video ca ei bine, în ciuda deteriorării neobișnuite electrice a benzii. După alte revizuiri ale filmărilor de supraveghere din ultimii doi ani, alte șase evenimente ale SCP-4205 au fost descoperite.3Footnote 3: Am nevoie de mai mult de doi ani, dar nu pot face prea multe într-o zi...

Ocurențe enumerate în ordine cronologică:

Persoană afectată

"CGO" adjunct de legătură "Gena"

Data apariției

Ianuarie 5, 1990

Locație

Site-19; Sala De Așteptare

Descriere:

Adjunct de legătură "Gena" a fost lăsat în sala de așteptare, de asemenea, cunoscut sub numele de sala de așteptare, în timp ce un membru al Site-19 personal recuperat Director Site-ul Dr. Bright. Sala de așteptare are o singură fereastră de observare pe peretele de Nord-Est. SCP-4205 a fost observat în geamul reflectorizant al acestei ferestre cu sens unic și pare să urmărească pasiv legătura adjunctă timp de aproximativ opt minute. În acest timp, banda de securitate arată avarii electrice ușoare. Adjunctul de legătură pare să privească fără țintă în jurul camerei când observă SCP-4205 și cade de pe scaunul său la moartea sa. El a fost descoperit aproximativ cinci minute mai târziu de asistentul Dr. Bright lui.

Notă:

Acest incident a cauzat un incident diplomatic semnificativ între guvernul RPC și fundație. Descoperirea morții fiind rezultatul SCP-4205 a fost împărtășită cu "CGO" într-o capacitate limitată.

/* Completează restul, leneșule... */

Cercetări suplimentare în SCP-4205 este necesară și a fost aprobat de Dr. Mark Forsyth cu cercetătorul Junior Wade Dalitz ca lider.

Statutul Revizuirii: Nu A Trimis

> -- următorul fișier --

← ÎNAPOI

← ÎNAPOI

79 75 6d

JRNL-WD-121292

Bună Seara, Tată.

M-am uitat la acest terminal în ultimele 7 ore. Știi cum sunt când mă concentrez pe lucruri. Pe deasupra, lampa mea e stricată. Deci, eu sunt doar folosind lumina terminalului. Deja simt cum mi se usucă ochii.

...Trebuie să mănânc ceva.

Acasă începe să se simtă ca locul de muncă. O aduc cu mine. Cu terminalul meu aici, oh atât de amabilitate dat la mine de către Fundație cu instrucțiuni stricte că este menit doar pentru munca de fundație și nimic altceva. Desigur, nu am nici o idee dacă jocurile ar rula pe acest lucru. Nu arată ca un măr sau ca un IBM...

Cum zici tu.

A fost o senzație de arsură în partea din spate a minții mele.

Nu înțeleg de ce sunt încă în viață.
Toți ceilalți au murit..
Încă șase... și eu.

De ce eu?

Nu sunt special.

Ei bine, mama a spus că a fost special, dar ea este mama mea, desigur, ea a făcut-o. Știi cum e ea.

De când i-am văzut, nu mă mai pot gândi la altceva. Abia am dormit azi-noapte.
O să încerc să dorm devreme azi, poate asta o să ajute. Pot mânca mâine.

Nu-ți face griji pentru mine, voi fi bine.

> -- următorul fișier --

← ÎNAPOI

?????? Dalitz ??atus: Așteptând ?misiune
?????????????????

← ÎNAPOI

???SCP-4205 au fost descoperite.

Ocurențe enumerate în ordine cronologică:

Persoană afectată

"CGO" adjunct de legătură "Gena"

Data apariției

Ianuarie 5, 1990

Locație

Site-19; Sala De Așteptare/p>

Descriere:

Adjunct de legătură "Gena" a fost lăsat în sala de așteptare, de asemenea, cunoscut sub numele de sala de așteptare, în timp ce un membru al Site-19 personal recuperat Director Site-ul Dr. Bright. Sala de așteptare are o singură fereastră de observare pe peretele de Nord-Est. SCP-4205 a fost observat în geamul reflectorizant al acestei ferestre cu sens unic și pare să urmărească pasiv legătura adjunctă timp de aproximativ opt minute. În acest timp, banda de securitate arată avarii electrice ușoare. Adjunctul de legătură pare să privească fără țintă în jurul camerei când observă SCP-4205 și cade de pe scaunul său la moartea sa. El a fost descoperit aproximativ cinci minute mai târziu de asistentul Dr. Bright lui.

Notă:

Acest incident a cauzat un incident diplomatic semnificativ între guvernul RPC și fundație. Descoperirea morții fiind rezultatul SCP-4205 a fost împărtășită cu "CGO" într-o capacitate limitată.

Persoană afectată

Site-11 Ajutor De Bucătar În Pregătire Lorna Michaels

Data apariției

Martie 18, 1990

Locație

Site-11; Intrarea În Anticameră A Școlii Culinare

Descriere:

Lorna Michaels și alți doi bucătari au fost însărcinați cu curățarea și închiderea școlii culinare Site-11 pentru această seară. Ceilalți doi bucătari au plecat în seara asta și Michaels mai stă o oră și zece minute. Ea face uz neautorizat de bucătărie de formare în scopul de a coace ceea ce pare a fi un tort pentru fiica ei în vârstă de trei ani.5Footnote 5: Mark o să-mi spună că nu e important... dar nu contează. Sunt un om și acest lucru este important pentru mine. După ce a terminat și a curățat după ea, a început să părăsească clădirea. Când ajunge în anticamera de intrare, se uită în jos pentru a alege între chei pe un inel. Când o găsește pe cea potrivită, se uită în sus și observă SCP-4205 în geamurile exterioare. Michaels se prăbușește imediat împreună cu tortul ei. A fost descoperită în dimineața următoare de bucătarul șef Graca Frederico.

Notă:

N/A

Persoană afectată

Site-19; Îngrijitor Mark Marcus

Data apariției

Iunie 11, 1990

Locație

Site-19; Parcare subterană [ST-PL] F9 în interiorul vehiculului deținut de victimă

Descriere:

Site-19 Îngrijitor Mark Marcus este văzut ieșind din lift la locul 19 ST-PL F9 în timpul pauzei. Intră în mașina lui, un Dodge Charger albastru cu alb din 1985, 6Footnote 6: Tipul ăsta avea gusturi bune... și continuă să tragă un pui de somn. După 20 de minute, Marcus se trezește și observă SCP-4205 în parbrizul său. Marcus a fost descoperit a doua zi de Wilhelm Grungkok, după ce Marcus nu s-a mai întors din vacanță sau a fost văzut acasă de soția sa.

Notă:

Toți acești oameni... familii. Figuri importante. Și cine sunt eu, de fapt?

Persoană afectată

Neutralizat SCP-048 [SCP-048-N]

Data apariției

Noiembrie 20, 1990

Locație

Area-14; Camera De Izolare QM-X15

Descriere:

Procedurile de izolare ale SCP-048-N au făcut-o deosebit de susceptibilă la SCP-4205. SCP-048-N a fost o ființă umanoidă care a apărut ca o tânără subnutrită (aproximativ 8-10 ani) de origine orientală, deși a pretins a fi de mii de ani. SCP-048-N a pretins că este zeul Canaaite Yam, în ciuda faptului că Yam este descris ca o figură masculină. SCP-048-N a avut capacitatea compulsivă de a umple orice spațiu pe care îl ocupă cu apă, precum și capacitatea de a trece prin orice suprafață solidă, opacă. O parte importantă a procedurilor de izolare ale SCP-048-N a fost păstrarea ei într-un cub de sticlă în orice moment, deoarece SCP-048-N nu era capabilă să traverseze substanțe transparente. La 20 noiembrie 1990, zona 14 a avut un exercițiu de urgență pentru care cercetătorii din camera de observare a SCP-048-N au existat. În două minute, SCP-4205 apare pe toate cele șase geamuri ale cubului de izolare SCP-048-N. SCP-048-N este declarat neutralizat după confirmarea morții de către directorul zonei 14, Dr. Lire.

Notă:

Dr. Lire părea foarte ușurat când a fost informat că neutralizarea SCP-048-N nu a fost un rezultat al neglijenței. SCP-048 a fost considerat un activ util datorită naturii sale ca o posibilă zeitate, dintre care unul este cunoscut a avea o zeitate inamică a lui Baal.

Persoană afectată

Adham Saidov

Data apariției

June 11, 1991

Locație

Completați mai târziu, Wade

Descriere:

Completați mai târziu, Wade

Notă:

Mai târziu este acum, Wade

Persoană afectată

Etepere (Pete) Turei

Data apariției

Octombrie 8, 1992

Locație

Tipul ăsta era plictisitor oricum

Descriere:

Probabil merge după oameni plictisitori

Notă:

Theo nu este plictisitor, deși...

Persoană afectată

Dr. Theodore Quale

Data apariției

Decembrie 9, 1992

Locație

În cadrul sitului de stocare a containerului SCP-965 în Site-19

Descriere:

În timp ce efectuează o inspecție de rutină a SCP-965-1, Dr. Quale a observat SCP-4205 în fereastra de care, de asemenea, conținea SCP-965. Similar cu cercetătorul Dalitz, Dr. Quale nu a murit imediat ca pe celelalte victime.

Notă:

Observația nu a fost descoperită până când Dr.Quale nu a raportat un incident de SCP-965 "aparent [având] ochi acum."Când a fost presat pentru mai multe informații, Dr. Quale a dat o descriere care se potrivește cu celelalte incidente. Datorită naturii PCC-965, nu există nicio înregistrare video directă a zonei de izolare SCP-965, deci nu există nicio confirmare înregistrată a acestei întâlniri. Cu toate acestea, Dr.Quale nu a fost conștient de existența SCP-4205 înainte de întâlnirea sa.

Jurnalul experimentului SCP-4205

Denumire

Cercetător Junior Wade Dalitz

Dată

12/13/1992

Supervizor

Dr. Mark Forsyth [Clearance Nivelul 3] [[Nu E Prezent]]

Descriere:

Am încercat să-l ating. L-am văzut din nou și am încercat să-l ating.
Rezultate: m-am simțit ca atunci când freca două baloane împreună și atinge unul la braț. Cu excepția peste tot corpul meu. N-am putut să-l ating. Nu e în fața sticlei sau în spatele sticlei. Este în pahar. Și nu-mi dau seama dacă se uită la mine sau nu. Chiar sunt ochi?

Cercetări suplimentare în SCP-4205 este necesară și a fost aprobat de Dr.Mark Forsyth cu cercetătorul Junior Wade Dalitz ca lider.

Statutul Revizuirii: Nu A Fost Trimis

> -- următorul fișier --

← ÎNAPOI

← ÎNAPOI

JRNL-WD-121392

Tata.

Mai e cineva. Nu sunt singur. Nu sunt singur. Nu. Sunt. Sigur.

Quale. Știu Quale. E cam de vârsta mea. A fost la fundație mai mult decât mine, totuși. De fapt, a trecut printr-o universitate într-o cantitate respectabilă de timp, mai degrabă decât să aibă fundul lui patetic salvat după doi ani de eșec. Pun pariu că nu s-a luptat timp de 10 ore doar ca să scrie o linie dintr-o procedură de izolare în timp ce încearcă să decidă dacă trebuie să folosească numele științific pentru Plexiglass.

Mâine. Voi vorbi cu el mâine.

De asemenea, cred că am început să halucinez.

Noaptea trecută, am fost de stabilire în pat, clatina și de cotitură. Am încercat totul. Chiar pornit la radio pentru a asculta unele jazz moale de rahat, preferata ta, nu există într-adevăr nici un ajutor de dormit mai bun decât acel gunoi (fără supărare). M-am întors spre dreapta, privind spre fereastra dormitorului meu și i-am văzut. Din nou. La fel ca prima dată. M-am simțit încordat, corpul meu doar sechestrarea. M-am uitat la ea pentru ceea ce simtit ca o eternitate.

Știi terorile nocturne? Am folosit pentru a le avea când eram copil, a fost înainte de ai fost plecat dar nu cred că ți-am spus vreodată. Se trezea, țeapăn ca o scândură și simțea că ceva mă trăgea de degete și chicotea cu aceeași voce ca vrăjitoarea cea rea din Vrăjitorul din-OZ. (Asta e vina ta, apropo. Știai că m-a speriat și oricum mă tachinai cu vocea. În cele din urmă aș putea să respir și să mă zbat în patul meu doar ca să nu văd nimic.

Nu de data asta. De data aceasta fiind capabil să se miște părea să vină treptat, ca noduri rigide la încheieturile mele au fost dezvăluite unul câte unul. Și apoi m-am ridicat din pat, dar era încă acolo.

Acum stai cu mine aici. Dr. Mark mi-a spus să mă gândesc la niște teste pentru 4205. Care, cum ar fi, cum naiba ar trebui pentru a testa ceva dacă eu nici măcar nu știu unde este?

Dar asta era șansa mea, trebuia să fac ceva. Și fiind bucata groasă de rahat sunt, tot ce am putut gândi a fost să-l atingă. A doua zi m-am lovit singur, pentru că sunt zeci de alte experimente mai bune, dar nu m-am gândit decât la asta. atingând-o.

Oricum, eu, știi tu... am atins-o. Nu s-a întâmplat nimic. M-am simțit un fel ciudat de tremur peste tot corpul meu, dar asta e.

N-am spus nimănui. Nu mi-am prezentat ultimele două proiecte. Nu vreau să fiu scos din proiect. Aceasta este șansa mea de a mă dovedi tuturor. La naiba, trebuie să le spun totuși. Se întâmplă ceva. Acest lucru nu este normal. O voi suna pe mama și voi vorbi cu ea, chiar dacă nu-i pot spune nimic. La naiba, urăsc s-o mint.

Aș vrea să am pe cineva. Nici măcar nu te am pe tine...

Ugh, îmi pare rău, nu am vrut să spun asta. Sunt al naibii de stresat. Îmi pare rău.

Noapte bună, tată, mi-e dor de tine.

> -- următorul fișier --

← ÎNAPOI

← ÎNAPOI

SCP-4205-DRAFT-??

Creat De: Cercetător Junior Wade Dalitz Statutul: SubmMm????
Postul #: SCP-4205 Clasa Obiect: ??

Proceduri Speciale De Izolare: Nu s-au descoperit metode de a conține SCP-4205. Izolarea e imposibilă. Nu are slăbiciuni. Toate observarea SCP-4205 urmează să fie raportate la site-ul Fundației de plumb imediat după descoperire. Orice victimă decedată trebuie dusă la medicul legist pentru a face o autopsie. Până la noi ordine, toate camerele care conțin foi subțiri de material translucid utilizate pentru a privi între două spații distincte sunt pentru a menține un stabilizator experimental Lang-Scranton în interior, în scopul de a contracara anomalia. #Footnote #: Nu ca voi ajunge vreodată să-l întreb. În plus, toate camerele trebuie să fie ocupate cu nu mai puțin de două persoane în orice moment.

Orice sărman, nefericit suflet care vede SCP-4205 și nu mor ar trebui să fie ucis imediat, de asemenea. SCP-4205 a făcut o greșeală.

În timpul încercărilor de resuscitare a victimelor, s-a observat că moartea cerebrală încetează într-un mod mult mai rapid decât se observă de obicei într-o moarte naturală. În timpul autopsiei, funcțiile corporale ale victimelor par a fi complet nevătămate. Cu toate acestea, bla bla bla bla unele creier știință rahat că eu nu înțeleg de fapt și doar copiat dintr-un raport medic legist. Cui îi pasă ce face creierului?

Descoperirea inițială a SCP-4205 a avut loc pe 11 decembrie 1992, când cercetătorul Junior Wade Dalitz a lins steagul înghețat al vieții și cumva nu s-a blocat.

SCP-4205 are un formular. E ca și cum nu ar fi acolo. Sau este acolo, ca o ruptură în spațiu. Nu este un vid. Ca și cum ochii mei ar vrea să se uite la ea, dar creierul meu nu o lasă. Ca atunci când un monitor CRT cu urmărire proastă are o linie neagră care doar pergamente pe ecran.

Întâmplările celor șase norocoși care au murit nu vor fi listate pentru că cui îi pasă.

PQJhlOtxm2
dsklIs20X4Y9XJnhRIOa2g
4ZdhXxtSudvab25cEvgPWjO1
4JHcOIhRpzv9dUeBrnx8n2e
d1z6XgfRxSArtm8O7yrrN

> -- următorul fișier --

← ÎNAPOI

← ÎNAPOI

??????

JRNL-WD-121392

LA NAIBA

Vreau doar să-i lovesc pe nenorociții ăia în boașe.

Cum zici tu.


CUM ZICI TU.


Nu-mi pasă dacă pot vedea asta.

Nu mă voi opri doar pentru că știu că puteți citi Asta.

Da, bună, tată.

Se pare că nu am vorbit doar cu tine. Fundația a urmărit tot timpul.
Dacă fac cu mâna la ecran, vor putea să-l vadă? Sper că da.

Trei ore.
TREI.
ORE.
Doctor de supt-lui-propria-itty-bitty-dick Mark Forsyth ma mustrat pentru trei. Ore.
Sunt neprofesionist.
Sunt un copil.
Sunt dens și idiot.
N-ar fi trebuit să mi se permită să absolv.
Nu trebuia să mă ajute.
Ce a văzut vreodată la mine.
(Toate cuvintele lui.)

Și cuvintele mele. Pe cine păcălesc, are dreptate. Are dreptate! Știu că este. În sfârșit a spus exact ce mi-am spus de ani de zile.
M-a trimis acasă. Mi-a luat de pe SCP-4205.
Cu siguranță sunt concediat.

Mi-a spus că voi fi "urmărit". Nu am voie să-mi părăsesc casa.
Dar deja sunt supravegheat.

Stai, lasă-mă să-l salut pe noul meu prieten.

Nu, nimic.

Oh, da, nu ți-am spus încă.
Sunt acolo tot timpul. Ochii. Sunt peste tot.
Fereastra dormitorului. Fereastra de la ușa din față. Fereastra din bucătărie. Fereastra din sufragerie.
Nu fereastra de la ușa mea din față, totuși... Nu-i place fereastra aia.
Jur că l-am văzut pe ticălos mai devreme în paharul meu cu apă.

Nu stiu ce se intampla. Sunt prea al naibii de supărat pentru a fi speriat chiar acum, dar...
Dacă am de gând să fie blocat aici cu acest lucru, aș putea la fel de bine să-l testeze. Nu voi lăsa asta să mă oprească.

Oh, de asemenea, înainte de a fi reamed ca un teanc de hârtie, am găsit Quale. Părea... bine. Mi-a spus că nu s-a întâmplat nimic între a vedea ochii și ziua de azi.poate că înnebunesc. Aș fi vrut să pot vorbi cu el mai mult, totuși. L-am admirat încă de la universitate.

E prea târziu acum. Probabil o să mor de bătrânețe în casa asta în timp ce Fundația mă înțeapă cu un băț.

Doar tu, eu, prietenul meu ochi stralucitoare, și nenorociții ăia citind acest.

Cu sinceritate,

....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(
..............\.............\...

> -- următorul fișier --

← ÎNAPOI

← ÎNAPOI

SCP-4205-DRAFT-0....4?

Creat De: Prisoner Wade Statutul: N?????A
Postul #: SCP-XXX Clasa Obiect: Keter

Prea obosit pentru a edita întreaga intrare, doar de gând să lase unele note ca mi-a spus să:

  Descriere
 • Adaugă cum se simte că se apropie.
 • Adăugați cum unele, cum ar fi Quale, nu par a fi afectate deloc. Care era prenumele lui Quale?
 • Adaugă că și-a revendicat proprietatea.
 • Adaugă sentimentul static.
tests

Încercare 1

Shine o lanternă la ea

Rezultat

Nimic.

Încercare 2

Sticlă de robinet cu coadă de mătură

Rezultat

O ușoară creștere a senzației de statică. Se disipă după câteva secunde.

Încercare 3

Încearcă să ai o discuție cu ea.

Rezultat

A durat ceva, dar a răspuns. Nu pot scrie aici ce scrie... mi-a spus să n-o fac.

Încercare 4

Încearcă să te joci cu ea.

Rezultat

A spart geamul cu mingea. Se vede în cioburile de sticlă.

Încercare 5

Atinge-l.

Rezultat

Nu. Nu, nu, nu. Nu o voi face. Nu o voi face.

> -- următorul fișier --

← ÎNAPOI

← ÎNAPOI

????????țelege. A trecut doar o zi. Da, într-adevăr, doar o zi.
A încercat să-mi spună că tu ești ochii. Dar știu că e un mincinos.

Mi-a spus să nu mănânc. Sau...

Nu știu.

Oricum nu mi-e foame.

Am încercat s-o sun pe mama, dar nu mi-am amintit numărul ei. Am stat cu dialtonul înainte ca telefonul să înceapă să urle la mine.
Această intrare pentru 4205. Trebuie s-o termin. Trebuie. Dr. Mark poate să se ducă dracului.

Îți amintești numărul nostru de acasă, tată?
Te rog, spune-mi.

Te rog, te rog, te rog spune-mi, te ro???
???ease, Tat???

Restul dosarelor sunt corupte.

Corupție la 33% de ani

> -- următorul fișier --

← BACK

← ÎNAPOI

SCP-4205-DRAFT-⧲•⧲

Creat De: Wade Statutul: Nu
Postul #: X Clasa Obiect: Acasă

Proceduri Speciale De Izolare: Nu poate conține ceea ce nu poate fi reținut. N-o vei face niciodată. Nici dacă ai vrea. O să ies de aici. Sari pe fereastra mea, nu mă poți opri.

Trebuie să scriu. Scrisul mă ajută să-mi amintesc.

DA! Ba da. Nu mă minți, mă minte.

Du-te acolo, găsi
găsi
găsește-l.
Theo.
Îl văd..

Sentimentul din adâncul stomacului meu de fiecare dată când l-am văzut.
Puternic, o îmbrățișare bună, pun pariu.
De ce nu i-am spus niciodată?

De ce nu mi-am spus niciodată?

Trebuie să ies.
Lasă-mă să ies, te rog.

De ce nu mă lasă să ies, tată?

Nu voi ieși niciodată, dar va ieși.

În-
Începe cu

The

dar nu-mi amintesc..

Numele meu este Wade, o să-i spun.
Vrei să mergem la o plimbare cândva, În... Î... Știu un loc bun. E în apropiere.

E theo THEO.

Poți, te r...

Theo, poți, te rog, să mă îmbrățișezi, e tot ce vreau.
E tot ce vreauGoodbye.

> -- următorul fișier --

← ÎNAPOI

???
?????????ceduri Speciale De Izo??????: Ce? Nu, nu. Mea... mea??? închide ochii. Nu face buclă.
Uipe. Uite.
Na. Nu.
De??? de ce?
Ow, ol, ok.

Acest- acest lucru este descri-descriere nu izolare.
Static. Electric. Cu scânteia zap ca puterea prin sârmă șir.

Shhh liniște. Trebuie să termin.

Miroase. Nu, nu, nu, serios. Ca atunci când...
îți amintești când făceai pâine?
am fost foar foarte tânără. Primul lucru pe care mi-l amintesc, mirosul.
Ochii mei se deschid când mă trezesc în pătuț și miros pâinea.
îmi amintesc... dar nu-mi amintesc să-l fi mușcat gustul.
nu-mi amintesc să-l fi mușcat.

da, miroase a miros.
ea are, de asemenea, un aspect o formă
ca păsările ce mișună
îți amintești?
îmi amintesc
în parc, cel cu numele meu
mereu îmi spui că e numit după mine.
și privim păsările din cer. ca lichidul în albastru. atât de multe pete de negru
de ce s-au mișcat așa?
se pare că, în afara sticlei
ca multe sute de păsări.
ca lichidul negru în albastru
haos, dar control.
ce fel de pasăre a fost asta, tată?

trebuie să termin intrarea.
cât de grea este electricitatea
poate ????????
???? el ???????? ????

CORUPȚIA DATELOR CRITICĂ

Riscul de corupție în sistem.

Acceptă și continuă?

← ÎNAPOI

SCP-4205-FINAL

Creat De: Sr. Cercetător Dr. Malcolm Young Statutul: Prezentat la 12/11/1998 Approved 12/25/1998
Postul #: SCP-4205 Clasa Obiect: Keter

Proceduri Speciale De Izolare: SCP-4205 nu se distrează în prezent. Statutul său este necunoscut și cercetarea activă privind metodele eficiente de izolare sunt în curs de desfășurare. Orice manifestare a SCP-4205 trebuie raportată imediat directorului site-ului Jacob Yth. Înregistrările Video ale SCP-4205 trebuie să fie analizate cadru cu cadru pentru orice anomalii vizuale, și orice dispozitive electronice din apropiere la momentul evenimentului de vizionare trebuie să fie atent monitorizate pentru orice corupție de date. Testele timpurii au arătat că SCP-4205 pare a fi afectat negativ și/sau respins de sticla de plumb.

Cu efect imediat, toate geamurile din sticlă sau material similar sticlei din toate locurile și zonele din cadrul zonelor de fundație afectate vor fi înlocuite cu sticlă impregnată cu plumb sau acoperite cu glazură din plumb. Un specialist SCP-4205 va fi atribuit tuturor siturilor afectate pentru a oferi îndrumare și supraveghere. Ca o măsură de precauție secundară, este extrem de recomandat ca tot personalul din zonele afectate care necesită ochelari de vedere să fie înlocuit cu lentile de contact sau supus asistării cu laser in situ keratomileusis (SACLISK) chirurgie.

Descriere: SCP-4205 este perceput vizual, cognitohazardous anomalia se prezintă ca două adiacente, amber-hued, luminos oculiform obiecte într-un mediu transparent. Acest mediu trebuie să servească drept fereastră de vizionare între două spații separate, închise. Până în prezent, SCP-4205 a apărut în:

 • Sticlă Călită
 • Sticlă Înghețată
 • Sticlă Flotată
 • Prototip De Protecție Împotriva Polimerilor De Risc Memetic
 • Plexiglass

Orice ființă conștientă care vede direct SCP-4205 va suferi o moarte imediată și ireversibilă a creierului, toate activitățile neurologice măsurabile încetând în 500 de milisecunde de expunere. Orice imagini video digitale capturate în timpul unui eveniment de vizionare SCP-4205 afișează invariabil un anumit nivel de distorsiune și corupție. Cadru cu analiza cadru a acestor înregistrări demonstrează cadre individuale afișând diferite locații frecventate de persoana afectată. Analiza acestui efect este în curs de desfășurare.

SCP-4205, astfel cum se arată în REC-4205-09BD1. Cea mai lungă înregistrare cunoscută a anomaliei.

Într-un caz, terminalul Fundației pe care o persoană afectată l-a folosit în timpul evenimentului de vizionare a fost găsit ulterior cu un text sever și corupție de date. Potrivit rețea de editare jurnale, în două ore și jumătate între vizualizarea de evenimente și de examinare a terminalului fișierele 014205-AnomArch-52-57-44 prin 134205-AnomArch-52-57-44 au fost secvențial introdus, arhivate, și-a dat prioritate de date poziții pentru SCP-4205. Încercările de îndepărtare au eșuat.

Descoperirea anomaliei și a pericolelor asociate acesteia, precum și încercările nereușite de izolare, au determinat crearea Grupului operativ mobil Xi-6 "St.Elmo 's Fire", desemnat să investigheze SCP-4205. După moartea cercetătorului Junior Wade Dalitz, o examinare amănunțită a dosarelor arhivate anormal a fost efectuată de MTF Xi-6. În timp ce experiența transmisă prin aceste fișiere a dezvăluit unele informații cu privire la efectele sale anormale, până în prezent nu a fost posibil să se confirme dacă experiențele descrise în acestea sunt omniprezente între toate persoanele afectate.

Analiza cristalografică a tuturor materialelor transparente din casa cercetătorului Junior Dalitz a constatat că geamurile instalate în ușa principală de intrare a incintei au fost acoperite cu o glazură de oxid de plumb de 34%. Acest lucru conduce la punerea în aplicare a procedurii speciale 4205-Δ, ceea ce conduce la o reducere de 84% a deceselor legate de SCP-4205 în următoarele cincisprezece luni.

Treizeci și șapte de incidente de expunere coroborate de dovezi video sunt înregistrate și zero subiecți au supraviețuit. O arhivă a tuturor persoanelor afectate este compilat de MTF Xi-6 și va fi plasat în acest dosar la finalizarea

Notă Specială: O căutare a bazei de date a personalului Fundației pentru un anume Dr. Theodore Quale nu a dus la nicio potrivire. Agenții Fundației l-au identificat mai târziu pe Dr. Theodore Quale, fost coleg de facultate al decedatului Wade Dalitz, care locuia în Fargo, ND. Interogarea acestei persoane până acum nu a fost considerată necesară.

← BACK